• #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

  • #Vivimlamúsica!

Actualitat

Últimes noticies

LA MÚSICA DINS L'AULA. FORMACIÓ PER A PROFESSORAT

Formació permanent per al professorat de música.

Obrim inscripcions pel curs La Música a l'Aula, adreçat a mestres de música d'Educació Infantil i Primària, així com també a mestres i professors d'escoles de música, que anirà a càrrec de Mireia Besora.

Seran tres sessions de 5 hores cada una, amb l'objectiu de dotar de més recursos als mestres que volen que a les seves classes s'hi faci molta música en el calendari previst (27 d'octubre, 16 de febrer i 30 de març). Les sessions seran en dissabte de 9 a 2h a Valls.

El curs està rganitzat per l'Escola i el Seminari de música de l'Alt Camp, i està reconegut pel Departament d'Ensenyament dins el Pla de Formació 2018-2019 a través de l'ICE de la URV.

Les inscripcions es poden fer en línia a través del formulari que trobareu a sota i es poden enviar a escola.musica@valls,cat abans del 18 d'octubre i es tancaran així que el curs estigui ple.

 

Inscripció

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter