Últimes noticies

TORNA EL CONCERT DE LA CANTATA

Diumenge 3 d'abril a 2/4 d'1 del migdia al centre cultural municipal de Valls.

Com portem fent des de fa onze anys, l'escola presenta una nova cantata amb el cor infantil format per alumnes de Música i Moviment (MiM) i Iniciació acompanyats, en aquesta ocasió, d'un petit grup de cambra amb alumnes de nivell avançat. Hem deixat l'orquestra per un any amb menys complicacions sanitàries.

El cor el formen nens de 4 a 7 anys. En concret, l'activitat de MiM es realitza tant a l'edifici de l'escola com en col·laboració amb difernts AMPA's de les escoles de Valls, com és el cas de les esocles Enxaneta, Eugeni d'Ors, Baltasar Segú i La Candela. El projecte és el mateix per a tothom i es realitza amb cinc docents de l'escola de música.

Després del concert de Nadal on hi van particpar aquests mateixos alumnes, arriba ara el segon gran concert del curs, amb la cantata "En Calvin no sap volar", de Rosabel Bofarull. En aquesta ocasió no es tracta d'una estrena, que s'ha posposat per al curs vinent, sinó d'una cantata que vam estrenar ara fa cinc anys.

El concert té una durada de 30 minuts i comptarà amb la col·laboració de dues mares en la narració del conte. L'activitat clou el treball d'aula dels sis primers mesos de curs, en un recital intens i emotiu.

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter