Últimes noticies

TROBADA DE GUITARRES PELS 25 ANYS DE L'ACEM

Dissabte vam ser a Lleida a la trobada de guitarristes.

Van ser moltes hores de treball que van acabar en un concert intens, de volum i d'intensitat, de número d'intèrprets i de públic.

Al llarg del matí, es van trobar més de 800 alumnes d'unes 40 escoles de música de tot Catalunya i van estar treballant amb un parell de professors de l'Escola de Mataró. Després d'un parell de pauses per esmorzar i per dinar, en el mateix recinte on assajaven,  i després d'un altre assaig previ al concert, el Pavelló Nord de Lleida va obrir les portes al públic.

Més de mil cinc-centes persones van voler escoltar el recital que aquest grup d'alumnes de guitarres clàssiques, acústiques, elèctriques, de jazz i baixos elèctrics, van voler mostrar, després de moltes setmanes de treball a l'aula.

Malgrat que un pavelló esportiu no és l'espai més idoni acústicament parlant, el concert va ser una bona mostra del treball i de l'esforç d'alumnes i docents.

Una felicitació especial als dos professors de l'Escola que hi van estar treballant des del primer moment i també una felicitació a l'organització, que va ser impecable

.

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter