Últimes noticies

L'ESCOLA A LA INAUGURACIÓ DE L'AULA R.GERHARD

Dimarts 25 de setembre es commemora l'aniversari de naixement del músic vallenc.

I l'Institut d'Estudis Vallencs ho celebra amb la inauguració de l'Aula Robert Gerhard, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'entitat a les 8 del vespre.

L'Escola hi serà present amb un petit grup d'alumnes que, coordinats per la professora Gabrielle Deakin, interpretaran diverses cançons de Cantares  (1956), una obra per veu i guitarra. Per a l'ocasió s'ha fet una adaptació de l'obra per a instrument i acompanyament de guitarra, un acompanyament que anirà a càrrec de la professora de guitarra del centre, M.Elena Casañas.

Els alumnes participants seran Júlia Mestres, flauta, Ariadna Torné, violí, Xènia Jubany, Ariandna Font i Mar Àlvarez, violoncel i Anna Vernet, oboè. Jordi Jubany s'encarregarà de recitar els poemes.

L'entrada és lliure.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter