Últimes noticies

L'AULA DE CAMBRA A LES ESCOLES ELADI HOMS I EUGENI D'ORS

Dimecres dia 20 al matí, mini gira de cambra.

El petit recital de diferents grups de cambra s'emmarca en la celebració de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. Aquests grups realitzaran primer un concert per als alumnes de segon de primària de l'escola Eladi Homs i, seguidament, per als de l'Eugeni d'Ors.

La finalitat del recital és doble: apropar la música en directe als nens de les escoles i fer-ho amb músics joves, amb qui es poden identificar, i no pas amb professionals. A la vegada, el concert és una prova important pels músics, ja que hauran de tocar davant d'un públic transparent i sincer, i que segurament els faran preguntes originals i profundes.

En aquesta ocasió, el concert anirà a càrrec de Marina Barreto, Maricel Rodríguez, Sergi Aragonès i Maria Llort, alumnes de flauta, violí i violoncel, que cursen l'assignatura optativa de música de cambra i que estan coordinats per la professora Gabrielle Deakin. 

Fotografia: Mar Bernàldez

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter