Últimes noticies

LES COLÒNIES DE BÀSIC A TAMARIT

Aquest cap de setmana hem estat de colònies.

I, com ja és habitual, hi hem estat amb els grups estables de nivell bàsic, aquells que són agrupacions troncals per als alumnes d'instrument: l'orquestra, el grup de vent, el grup de guitarres i el de teclats.

Hem aprofitat que hem tingut molt de temps per treballar i que els alumnes, en cap de setmana, estan molt frescos i receptius, per poder avançar feina, treballar diferents grups alhora, preparar alguna cosa del concert de Nadal i, és clar, jugar i viure la música des de la banda lúdica.

Tot plegat gràcies a l'esforç d'un grup de professors que no afluixa per res del món: el Pol i la Marta, l'Enric i el Sergi, la M. Elena i la Rosa M. i el Joan que sempre hi és. Ah, i l'Anna i la Joana, les monitores de lleure que han fet molt bona feina.

Ara encetem una nova setmana amb el compte enrere de Nadal.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter